Gävle - här kommer jag!

Jag kan inte förstå att detta händer. Nu sitter jag på tåget som ska ta mig från Uppsala till Gävle. Natten har jag som sagt spenderat hos Sara. Igår hade vi en mysig kväll med god mat, gott vin och godis. Och massor med prat såklart. Klockan ringde 4.20 (!) och vid 8 - tiden kommer jag att vara framme vid skolan. En timme förtidigt men så fick det bli, kanske borde försöka sova lite på tåget nu? 
 
Bytet i Stockholm igår gick bra även fast jag inte kan låta bli att tycka att det är helt hysteriskt! Folk springer åt alla olika håll och håller ett jäkla tempo. Där kommer jag, en tjej (?) från landet som inte är ute och reser speciellt mycket. Men det gick bra som sagt, hoppas att det går lika bra på hemvägen. 
 
Jag börjar bli nervös för skolan, för första mötet med alla, hur vi kommer att börja, hur många vi kommer att vara... vem kommer jag att bli? Tjejen med läpparna? Tjejen med byxorna? Tjejen med eyelinern? Tjejen med ögonbrynen? Eller kommer dom helt enkelt att komma ihåg mitt namn? Är högskolan lika elak som högstadiet och gymnasiet kan vara? Inte för att jag någon gång varit en av dom som farit illa men ja... nu är jag påväg att börja min resa som lärar-Elin.